Webinar
Mer om SAP S/4HANA

Få hodet i skyene!

Hyperscale with style: Hvordan kan din organisasjon utnytte skybaserte løsninger ved migrering til S/4HANA?

Dato: 6. mai kl.: 10.00-11.00

Det kan bli mer enn ønskedrømmer ut av å ha hodet i skyene! Ved å utnytte mulighetene i skybaserte løsninger – såkalte hyperscalers – kan du virkelig få full effekt av den banebrytende ERP-plattformen SAP S/4HANA. Gjør bedriften din mer innovativ enn noensinne og dra nytte av SAPs fullskala teknologi-stack ved å drifte S/4HANA med skybaserte løsninger fra AWS, Microsoft og Google.

Men hvordan vil denne type løsninger påvirke bedriftens driftskostnader, og hvordan kan du bygge sikkerhet og fleksibilitet basert på denne typen infrastruktur?

Bohus er blant dem som har SAP S/4HANA som kjerne og forretningssystem, og AWS som sin infrastruktur-plattform. Deres CIO, Krister Mossige, vil dele av sine erfaringer og gode råd under webinaret.

I tillegg har vi satt sammen et ekspertpanel som vil dele våre beste råd og tips, basert på vår unike erfaring med flere migrasjonsprosjekter til S/4HANA, hvor man samtidig har flyttet løsningen til en skalerbar skyplattform.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet.

Velkommen!

Program:

10:00-10:05: Velkommen v/ Tom Berget, Business Development Director Pearl Group

10:05-10:15: Hva er de viktigste argumentene for å flytte bedriftens IT-infrastruktur til en cloud-løsning når du migrerer til S/4HANA?

10:15-10:30: S/4HANA+AWS i praksis – våre erfaringer v/ Krister Mossige, CIO Bohus

10:30-10:40: Total Cost of Operations: Hvilke muligheter og fallgruver er det viktig å være klar over ved bruk av et hyperscaler-setup?

10:40-10:50: Pros and cons: Skal vi flytte til en skalerbar skytjeneste før, under eller etter en migrering?

10:50-11:00: Q&A

Tom Berget
Business Development Director Pearl Group

Dette webinaret er avholdt.