Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


20.01.2022

Nytt stjernelag til Pearl – både i Norge og Sverige

Nytt stjernelag til Pearl – både i Norge og Sverige

Nytt år, nye muligheter – og nye ansatte. Vi sakker definitivt ikke tempoet i Pearl Group, men gasser på med åtte nye ansatte; fem i Norge og tre i Sverige.

– Pearl er inne i en spennende periode med vekst og utvikling. Derfor er jeg veldig glad for å kunne ønske en skikkelig fin gjeng med nye kolleger velkomne til Pearl Norge, sier Bernhard Olsen, daglig leder i Pearl Norge.

De nyansatte har kompetanse innen alt fra CX til Salesforce.

– Jeg er veldig glad for at Jens Petter, Jan-Olav, Mubin, Bente og Haakon skal jobbe hos oss, sier Olsen.

Også i Pearl Sverige styrkes laget fra nyttår. Her har man rekruttert to erfarne SAP-konsulenter og en ny Head of Commerce.

– Pearl har startet året på den beste mulige måten, med full aktivitet hos kundene våre. Derfor er det ekstra gledelig å gi en varm velkomst til Elisabet og Stefan, som kommer til å hjelpe kundene våre med å utvikle SAP-løsningene sine, og Robin som kommer til å drive digital handel i Sverige, sier Carl Östholm, daglig leder i Pearl Sverige.

Jens Petter Røren 

Jens Petter begynner som Delivery Manager i Pearl Care Norge. Han har bakgrunn som prosjektleder i forsvarsindustrien og lang erfaring med utfordrende prosjekter for både skandinaviske og internasjonale kunder.

 

På fritiden er Jens Petter opptatt av mat og vin. Mesteparten av tiden utenom jobb går imidlertid med på å bygge et nytt hus til seg selv og familien. Hvis alt går etter planen, er han og kona ferdig med huset før sommeren. Før den tid storgleder han seg til å begynne i Pearl, og til å ta fatt på nye oppgaver.

 

– Pearl lovet meg vinner-kultur, flotte kolleger, utfordrende oppgaver og, ikke minst, masse moro. Det var umulig å si nei til denne muligheten, sier Jens Petter.

 

Jan-Olav Kildalen

Jan-Olav er ansatt som konsulent i CX-teamet til Pearl Norge. Han har tidligere jobbet i Proplan, en av partnerne til Visma, og er sertifisert ERP-konsulent (regnskap, logistikk og prosjektregnskap).

 

Noe av det første Jan-Olav skal gjøre i Pearl, er å sertifisere seg innen C4C.

 

Jan-Olav forteller at valget var enkelt da han fikk tilbudet fra Pearl. Som Norges største SAP-partner, er Pearl et selskap og et fagmiljø som tiltrekker ham.


– Jeg gleder meg til å komme i gang i teamet og bli sertifisert på løsningene, sier Jan-Olav.

 

Mubin Hamid

Mubin Hamid begynner som Salesforce-konsulent i Pearl Norge. Mubin kommer fra stillingen som systemadministrator i Convene, der han hadde ansvaret for Salesforce-miljøet.

 

På fritiden restaurerer Mubin en Toyota MR2 Mk1b-veteranbil fra 1989. Han liker også å lese alt fra sci-fi til fagbøker, og elsker film. Mubin har som mål å lære seg noe nytt hver dag, og oppgir at han derfor er full av «random fun facts».

 

Nå gleder han seg til å kunne fordype seg ytterligere i Salesforce.

 

– Jeg har hørt mye godt om Pearl Group, og det er gøy å være med på Salesforce-satsingen deres, sier Mubin.

 

Bente Tonby Næss

Bente er ansatt som konsulent i CX-teamet, og skal i tiden som kommer jobbe med systemløsninger i Pearl Norge.

 

De siste 17 årene har hun jobbet i salgsavdelingen til Miele. Da hvitevare-selskapet i januar 2016 gikk over til SAP S4/HANA, var Bente med i SAP-prosjektgruppen som Key User for salgsavdelingen. Fra Miele har Bente erfaring med både CRM og ERP, og har blant annet vært med på testing, error-håndtering, prosessforbedring samt opplæring internt.

 

Bente er allerede i gang i Pearl. Hun har fått en god start med opplæring og ser frem til sertifisering innenfor ERP-feltet. 

 

– Pearl Groups konsulentvirksomhet er fremtidsrettet og utrolig spennende, sier Bente.

 

Haakon Buroe

Haakon kommer inn i Pearl Norges Commerce-/CX-team, hvor han skal jobbe med forretningsutvikling og prosjekter.  Målet er å skape vekst og gjøre Pearls kunder til helter innen netthandel og kundeopplevelse.

 

Haakon har mer enn 15 års erfaring innen digital transformasjon og utvikling. Han kommer fra Deloitte, der han har jobbet i mange år som konsulent og prosjektleder. Han har også jobbet med forretningssystemer i Microsoft.

 

– Pearl har en veldig spennende kundebase, og en tydelig visjon for hvordan de kan hjelpe kundene å forberede seg på fremtidens handel og kundeopplevelse. Jeg er veldig glad for å bli en del av et veldig dyktig team, og for å få bli med på Pearl Groups vekstreise videre, sier Haakon.

 

Stefan Gustavsson

Stefan Gustavsson er en av Pearl Sveriges nye SAP-konsulenter. I sin forrige stilling var han løsningsarkitekt innen økonomi, og han har omfattende erfaring med SAP fra flere ulike roller.

 

I Pearl skal Stefan først og fremst jobbe med SAP og økonomi. Tanken er at han skal være en del av Pearls S/4 Move-team, som skal støtte kunder som er i ferd med å gå over til SAP S/4.

 

– Jeg gleder meg til å bli en del av Pearl Sverige og S/4-prosjektet. Selskapet er inne i en spennende forandringsreise og har flere interessante prosjekter på gang, sier Stefan.

 

Elisabet Tilly

Elisabet er den andre nye SAP-konsulenten i Pearl Sverige. I sin forrige stilling var hun løsningsspesialist innen innkjøp, med fokus på SRM og ECC MM. Elisabet har flere års erfaring fra offentlig sektor og varehandel.

 

I Pearl Sverige kommer Elisabet til å jobbe med SAP og logistikk, og hun skal også være en del av S/4 Move-teamet. På fritiden liker Elisabeth å være ute i naturen, aller helst mens hun løper – en perfekt måte å koble av etter en lang arbeidsdag.

 

– Pearl er midt i en utrolig ekspansjon, med mange spennende SAP S/4-prosjekter på gang. Det er så gøy å endelig være en del av Pearl Sverige!

 

Robin Slotts

Robin begynner i stillingen som Head of Commerce i Pearl Sverige. Han kommer fra rollen som digital strateg og rådgiver innen e-handel og digital transformasjon i Columbus, og har over tjue års erfaring fra digital handel og retail.

 

Robin hentes inn for å hjelpe til med etableringen og oppbyggingen av et nytt verditilbud innen Digital Commerce i Sverige. Han vil også bidra i den fortsatte utviklingen av Pearls øvrige produkt- og tjenesteportefølje.

 

– Da jeg fikk mulighet til å bygge opp et helt nytt forretningsområde og utvikle Pearls tilbud, varemerke, salgstrakt og rekrutteringsprosesser, så var valget enkelt, sier Robin.