Burger
Kontorer
Lysaker

Lysaker 45
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Datavägen 14A
436 32 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Malmö

Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö
Sverige

Johan Linde
+46 704 444 551
johan.linde@pearlgroup.se 

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20
Riga, LV-1010
Latvia

+ 37 126 539 878
armands.slihte@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+65 915 048 94
Are Gløersen

Helsinki

Pearl Finland Oy
Meritullinkatu 1
00170 Helsinki

Tuomas Haimi
+358 10 579 84 70
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Tampere

Pearl Finland Oy
Koskikatu 7 A 2
33100 Tampere

Helena Järvi
 +35810 579 8471
helena.jarvi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Trond Skjellerud

CEO Pearl Group

trond.skjellerud@pearlgroup.no
+47 45 002 800

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Helena Järvi

CEO Pearl Finland

helena.jarvi@pearlgroup.fi
 +35810 579 8471

Tuomas Haimi

COO Pearl Finland

tuomas.haimi@pearlgroup.fi
+358 10 579 84 70

Armands Slihte

CEO Pearl Latvia

armands.slihte@pearlgroup.no
+37 126 539 878


 

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


30.09.2022

Etter jobb: Møt Anders Rämsvik

Etter jobb: Møt Anders Rämsvik

Stilling og land/avdeling:

Jeg jobber i Pearl Sverige i Gøteborg i prosjektledergruppen. De siste årene har jeg jobbet som Business Analyst innenfor en rekke områder. Akkurat nå har jeg ett oppdrag innenfor bilbransjen og for et selskap i Gøteborg. Der jobber jeg først og frem med Purchase-to-pay området. Bakgrunnen min er egentlig innenfor utvikling og integrasjon, som jeg har jobbet med i nesten 20 år.

Hvor kommer du fra og hvor bor du nå:

Jeg er født og oppvokst i Henan på Orust. Nå bor jeg i Ljungskile, som ligger rundt seks mil nord for Gøteborg.

Min arbeidshverdag:

Arbeidsdagen min består av mange møter for å koordinere nye initiativ, og hva vi må gjøre innen Purchase-to-pay. Det kan være nye markeder som skal ha nye automatiske Purchase Orders, og det krever blant annet oppdaterte regler for å fungere, støtte i utviklingen av business prosesser og nye integrasjoner. Dagene flyr.

Hverdagslykke for meg:

For meg er det å omgås familien, treffe de tre barna mine og kona mi. Det kan være når vi spiser middag sammen og noen forteller noe gøy som har skjedd, eller det kan være når man ser ballen fly raskt mot det røde flagget etter et bra golfslag.

«Dagene flyr.»

Beste SAP-Teknologi:

Når alt henger sammen. Og hvis det ikke gjør det, så får man til å samle alle ferdige funksjonsmoduler og klasser uansett. SAP er fylt med APIer som man kan bruke til alt mulig.



Egenskaper jeg setter pris på hos andre:

Når de er positive, glade og villige til å samarbeide for å komme i mål.  



Egenskaper jeg setter pris på hos meg selv:

At jeg er positiv, glad og samarbeider gjerne med andre. 



Etter jobb: 

Jeg er glad i sport, så jeg prøver å spille innebandy jevnlig og golf noen ganger i uken. Spør dere menneskene rundt meg ville de nok sagt at det blir oftere. Jeg liker også å lage mat og bake. Selv om det ikke blir så ofte, så prøver jeg å bygge ting. Under pandemien, da jeg var mye hjemme, bygde jeg en pizzaovn. Men det krevde seks sekker med sement, åtte med ildfast mørtel, en sekk med vermikulitt, ildfaste stener og én «Biscotto di Sorrento» (for å få riktig temperatur til pizzabunnen i ovnen). Så nå inviterer vi gjerne på pizza!