Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


16.12.2022

Etter jobb: Møt Caroline Haukås

IMG_4879 2

Caroline Haukås er FICO Prinsipal konsulent og Teamlead for finans teamet i Pearl Norge. Bli bedre kjent med henne!

 

Hvor kommer du fra, og hvor bor du nå:

Jeg er fra North Carolina, USA, men har snart bodd her halve livet mitt.  Jeg har også bodd i Tyskland og Ungarn for kortere perioder.  Snart er jeg teoretisk sett mer Norsk enn Amerikansk, og er til og med blitt norsk statsborger: men kommer aldri til å glemme mine røtter. Stemmer nok at «You can take the girl out of North Carolina, but you can’t take the North Carolina out of the girl”

Min arbeidshverdag:

Jobben min i Pearl har mange likhetstrekk med det jeg har gjort i resten av min 25 års karriere som SAP FICO konsulent, både i andre konsulent selskap og in-house stillinger. Jeg samarbeider med kunder på nye implementeringer, vedlikehold og forbedringer innen finans/regnskaps området.  Noen ser på regnskap som enten kryptisk eller litt kjedelig, men jeg ser på den som et puslespill. Jeg føler meg heldig som får se forskjellige firmaer i forskjellige bransjer fra innsiden, samt kunne bidra til deres fremgang.

Det som er nytt for meg i Pearl er teamlead rollen.  Jeg føler meg ikke som leder i tradisjonell betydning, da jeg egentlig ikke liker å gå foran.  I fjor så jeg et bilde av en ulveflokk hvor flokklederen går bak for å holde oversikt over flokken og sikret at alle er med.  I det bilde er det mange sterke ulver som går foran og tar gruppen frem, og beskytter de yngre.  Jeg ser at på finans teamet, og min rolle i det, noe slikt.  Vi har mange svært dyktige, flotte konsulenter som virkelig tar oss frem hos kunder, samt viser våre traineer og nyere kolleger hvordan vi skal møte kundene og løse deres utfordringer. Jeg er glad for å kunne være en ressurs for mine kolleger på ferden. 


Min største helt (er):

Mine største helter i verden er barna mine.  Hver dag slår det meg hvor heldig jeg er at de kaller meg Mamma/Mom. Jeg er ekstremt glad i og stolt av dem.  De har en godhet som vi trenger mer av i verden.  De får meg til å være et bedre menneske, og kanskje en litt mer morsom en også. 

Hverdagslykke for meg:

Hverdagslykken er når noen smiler pga noe jeg har gjort.  Det er ofte ikke for noe stort: et komplement, en cupcake eller kanskje hjelp til å føre et bilag.   

 

 

Egenskaper jeg setter mest pris på hos andre: 

Jeg setter veldig pris på folk som er aksepterende og gir hverandre rom for å både fly og feile. En god dose humor slår aldri feil heller.

 

 

Etter jobb:

Vel…jeg er over middels glad i å lage mat og drikke, så mye tid går til det og tilknyttete aktiviteter.  Jeg har alltid likt å lage mat, men produksjonsgleden kom når barna var mindre og det var bursdager, avslutninger og håndball vakt i kiosk.  Det startet med cupcakes, og har utvidet seg til sylting, fermentering, brygging og sopp- og bær plukking.  Jeg har jo en liten utfordring med omsetning av alle disse varene, og søker frivillige og ufrivillige mottakere til en hver tid.  Ja…jeg gjør andre «ikke mat» relaterte ting også:  Er blitt  veldig glad i yoga, elsker å reise og har nylig lært å seile.