Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


14.01.2022

Etter jobb: Møt Beate

Beate Kiste Torgersen
Møt Beate Kiste Torgersen! Som seniorkonsulent i integrasjonsteamet er Beate en entusiastisk og viktig del av Pearls kontor i Sandefjord, men hva liker hun å gjøre når arbeidsdagen er over? Og hva må du huske på hvis du skal lokke henne med på tur?

Stilling og land/avdeling:

Jeg er seniorkonsulent i integrasjonsteamet i Pearl Norge.Hvor kommer du fra, og hvor bor du nå:

Jeg er født og oppvokst i ei lita bygd i Telemark som heter Siljan. Da jeg begynte å jobbe på Komplett i 1999, flyttet jeg til Sandefjord, og jeg har bodd der siden. Jeg har bodd flere steder i Sandefjord – jeg startet i Marumskogen, som var en ikke altfor brå overgang fra Siljans dype skoger, og flyttet etter hvert inn til sentrum, hvor jeg det siste året har bodd i et stort, 100 år gammelt hus. Her planlegger vi å bli værende, for vi stortrives – til tross for manglende isolasjon. Vinterstid er det iskaldt, og på sommeren er det for varmt, men i april-mai og i september er temperaturen i huset fin.

 


Min arbeidshverdag:

Jeg jobber med ulike typer oppgaver i integrasjonsteamet. Det er en fin blanding av prosjekter og nye løsninger, vedlikehold av gammelt oppsett og daglig drift med feil som oppstår underveis. Jeg jobber med mange forskjellige kunder, og det er jeg veldig godt fornøyd med.Hverdagslykke for meg:

Å komme hjem fra jobb – eller å gå ned fra hjemmekontoret på loftet – og være sammen med datteren og fostersønnen min, mens de gjør lekser og jeg lager middag, er hverdagslykke for meg. Ellers er jo fredag den klart beste dagen i uka; god stemning på kontoret før jeg drar hjem, åpner en flaske vin, lager deilig middag til familien og ser på Nytt på nytt, før jeg sovner på sofaen.Egenskaper jeg setter pris på hos andre:

Hjelpsomhet. Det er helt uvurderlig å ha kolleger som både har tid og lyst til å hjelpe, enten det er å hjelpe kunder og kolleger ut av kriser, eller å bare være sparringspartner for å komme videre med små og store problemer i konsulenthverdagen. Jeg kjenner mange som har denne egenskapen, og jeg ble faktisk helt overveldet da jeg begynte i Pearl og oppdaget hvor mange her som har denne egenskapen. Jeg tror man trygt kan si at hjelpsomhet er en del av kulturen i Pearl, og dette er kanskje den viktigste årsaken til at Pearl er en veldig fin arbeidsplass.

«Hverdagslykken er å lage middag!»

Egenskapen jeg setter mest pris på hos meg selv:

Godt humør. Jeg tror smil og smittende latter er hyggelig for andre, men spør du kollegene mine, så setter de nok mest pris på at jeg er såpass kranglete. Det er mange friske diskusjoner på sandefjordskontoret, som for øvrig er kjent som Pearls hyggeligste kontor.Arbeidsoppgave jeg håper blir automatisert i fremtiden:

Datteren min ønsker seg en robot som kan kle på henne og rydde rommet. Men for å være helt ærlig, så liker jeg «kjedelige» rutineoppgaver innimellom, både hjemme og på jobb. Noen ganger er det deilig å bare kunne få unna oppgaver mens tankene flyter. Men kjedelige oppgaver må for all del ikke ta en for stor del av tiden. Jeg kunne sagt klesvask, men det har jeg outsourcet til mannen min.Beste SAP-teknologi:

En stor del av mitt yrkesliv har dreiet seg om SAP PI, og man kommer jo virkelig ikke langt i SAP-verdenen uten PI. Spørsmålet minner meg forresten om en særdeles dedikert konsulent som jeg jobbet med en gang. «Don’t you just love SAP?» spurte han meg en dag. Og man må jo la seg fascinere når man ser hvordan SAP dekker de fleste behov i store bedrifter, det være seg på økonomi-, lager- eller integrasjonssiden. I sannhet et spennende, og ikke minst utfordrende, system å jobbe med!

 


Etter jobb:

Tidligere, når jeg ble spurt om jeg hadde en hobby, tenkte jeg alltid «Herregud, jeg må finne meg en hobby! Livet kan ikke være bare jobb!». Men etter hvert har jeg innsett at mat er min hobby og alltid har vært det. Hverdagslykken er å lage middag. Jeg koser meg gjerne i sofakroken med en av mine hundrevis av kokebøker for å få ny inspirasjon. Når vi er på ferie, er halve moroa å finne frem til forskjellige restauranter med den lokale maten, stemningen og kulturen. Finnes det et matkurs på stedet, så melder vi oss på det! Jeg dyrker også en del mat selv i hage og drivhus. Vi er også medlemmer i en andelsgård, hvor vi jobber noen dager hver sommer. Fra andelsgården får vi levert økologiske egg, grønnsaker og kjøtt annenhver uke. Jeg kan også strekke meg til litt friluftsliv hvis det dreier seg om mat, enten det er å gå fjelltur for å se etter multer, en sopptur eller en fisketur, enten på hytta i Tuddal eller ved familiens feriehus i Bø i Vesterålen – der er det virkelig gøy å fiske! I Bø kan man fortsatt få mange kilo torsk og sei på noen timer, som så blir til verdens beste fiskekaker, eller bare en utrolig digg middag med fersk fisk når vi er på land igjen.