Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


20.05.2021

Etter jobb: Møt Siri Børnes

Siri Bornes etter jobb
Siri Børnes er Business Advisor Ecommerce og Marketing Coordinator i Pearl Group Norge. For å bli bedre kjent med Siri, har vi spurt henne om alt mulig rart – og hun har svart! 

 

Hvor kommer du fra, og hvor bor du nå:

– Kommer fra Ørlandet, bor nå i Oslo.

Min arbeidshverdag:

– Som Business Advisor består mye av min arbeidshverdag i å rådgi kunder innenfor netthandelsløsninger. I tillegg gir jeg opplæring og veiledning i bruk av systemene de bruker, for at de skal kunne utnytte mest mulig av plattformen. Som Marketing Coordinator jobber jeg mye med interne prosjekter som kampanjer, artikler, koordinering mellom ulike parter, endring av nettsiden med mer. Det er en variert arbeidshverdag hvor jeg kan bruke mye av kompetansen jeg har opparbeidet meg opp gjennom årene.


Favorittverktøy i jobben:

Nå til dags er det en haug med arbeidsverktøy man kan bruke for å effektivisere og holde kontroll over arbeidsoppgavene sine. Selv er jeg veldig glad i penn og papir for å få unnagjort alt jeg skal gjøre. Jeg elsker å skrive ned to do-lister for hånd og ha de ved siden av meg på pulten. Følelsen av å fysisk stryke ut en fullført oppgave er magisk! Kall meg gammeldags, men det fungerer absolutt best for meg. Har prøvd å tilvenne meg nye digitale verktøy, slik som Planner i teams, men selv om det er et godt verktøy, klarer jeg å gå tilbake til papiret hver gang.

"Jeg elsker å skrive ned to do-lister for hånd og ha de ved siden av meg på pulten. Følelsen av å fysisk stryke ut en fullført oppgave er magisk!"

Min hemmelige drøm som aldri blir oppfylt:

– Jeg har hatt mange ulike drømmer siden jeg var barn, og jeg har vel prøvd til en viss grad å oppfylle alle. Jeg er nysgjerrig og elsker å lære, og alle de små drømmene jeg har hatt opp gjennom årene har ført meg til der jeg er i dag.

Som barn var jeg svært fascinert av turnere, så jeg startet med turn allerede som seksåring, og sluttet ikke før jeg var 19 år. Gjennom denne perioden var jeg med på masse oppvisninger, og var veldig innstilt på at jeg skulle bli profesjonell turner.

Da jeg fylte 18 år, fikk jeg beskjed om at hvis jeg skulle bli profesjonell turner, måtte jeg starte for meg selv snart, for tilbudet de hadde gjaldt til og med fylte 18. Det endte med at jeg måtte slutte med turning da jeg ble 19 år, og jeg startet aldri opp med dette på egenhånd. Jeg visste ikke hvordan, og de rundt meg visste heller ikke.

Parallelt med turndrømmen var jeg også veldig interessert i teater. Jeg startet med dans og teater på kulturskolen i en alder av 15 år, og fortsatte på denne stien som en studieretning på videregående. Jeg elsket å gå inn i ulike karakter og tolke hvordan de var, tenkte og handlet. Dette gav meg mye energi og glede i hverdagen. Jeg var på dette tidspunktet veldig innstilt på at jeg også skulle bli skuespiller.

Dette tok da brått slutt da jeg fant ut at jeg likte meg bedre «back-stage» enn «on-stage». Det var ikke det å stå på scenen som var det mest givende for meg, men det å skape en karakter med kostymer og makeup.

Jeg bestemte meg derfor for å ta studiene videre innenfor makeup. Herfra jobbet jeg som makeup-artist først for Kicks, for så å ta på meg ulike oppdrag på fritiden. Jeg har også vært så heldig å være med i en start-up og deltatt som makeup-artist på bryllupsmessen i Oslo. Dette er noe jeg fortsatt driver med på fritiden i dag.

Konklusjonen min er at jeg veldig glad i å være kreativ og å kunne uttrykke meg, og har gjennom årene prøvd ut førskjellige type retninger for å finne min plass. Det høres kanskje ut som jeg ikke klarer å bestemme meg for en ting og satse på det, men slik er det ikke. Alle valg jeg har tatt og drømmene jeg har fulgt, har ført til der jeg er i dag. I min stilling får jeg virkelig brukt mye av mine kreative sider, og det er noe jeg stortrives med!

 

 

Etter jobb:

– Min bestemor var en kreativ sjel og drev med forskjellig håndarbeid. Alt fra strikking, sying, maling og brodering. Hun kunne alt! Som liten var jeg alltid med henne nede i systua. Satt og så på at hun jobbet i flere timer.

Etter hvert som årene gikk, startet jeg selv å sette i gang egne håndarbeidsprosjekter. Alt fra å prøve meg på strikking, sying, maling og scrapbooking. Dette var aktiviteter som gjorde at jeg glemte tid og sted! Jeg senket skuldrene og havnet i en altoppslukende boble. Dette kunne jeg sitte med i timevis, og det var vanskelig å rive meg fra det når jeg først hadde startet.

Dessverre ble jeg aldri god på hverken sying eller maling. Dette henger nok sammen med at jeg mistet motet til å fortsette da min bestemor gikk bort. Det var noe jeg ønsket å lære av henne, men rakk aldri å komme til det punktet.

Nå i dag holder jeg fortsatt på med ulike kreative prosjekter, men det går mest i å pusle puslespill, strikking og å lage hjemmelagde kort. Det er blitt min «flukt» fra en stressende hverdag.