Burger
Kontorer
Lysaker

Lysaker 45
1366 Lysaker
Oslo, Norge

Stian Green
+47 920 11 808
stian.green@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

Stian Green
+47 920 11 808
stian.green@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

Carl Östholm
+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Fabrikstorget 1
412 50 Göteborg
Sverige

Per Bengtson
+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Malmö

Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö
Sverige

Johan Linde
+46 704 444 551
johan.linde@pearlgroup.se 

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

Trond Pedersen
+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20
Riga, LV-1010
Latvia

Armands Slihte
+ 37 126 539 878
armands.slihte@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

Are Gløersen
+65 915 048 94
are.gloersen@pearlgroup.no

Helsinki

Pearl Finland Oy
Meritullinkatu 1
00170 Helsinki

Tuomas Haimi
+358 10 579 84 70
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Tampere

Pearl Finland Oy
Koskikatu 7 A 2
33100 Tampere

Helena Järvi
 +35810 579 8471
helena.jarvi@pearlgroup.fi

Gdansk

Convert Group Polska Sp. z o.o.
Al. Grunwaldzka 472C, Olivia Star Building
80-309 Gdańsk

Marzena Poiret
+48 731 210 882
marzena@pearlconvert.no

Ledelsen
Trond Skjellerud

CEO Pearl Group

trond.skjellerud@pearlgroup.no
+47 45 002 800

Bernhard Olsen

Managing Director PearlCare

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Carl Östholm

Managing Director ERP

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Torkel Johannessen

Managing Director Commerce

torkel@pearlconvert.no
+47 458 60 292

Tom Berget

CCO

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård
Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

COO & CEO Pearl Norway

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Per Bengtson

CEO Pearl Sweden

per.bengtson@pearlgroup.se
+46 736 336 257

 

Helena Järvi

CEO Pearl Finland

helena.jarvi@pearlgroup.fi
 +35810 579 8471


Tuomas Haimi

COO Pearl Finland

tuomas.haimi@pearlgroup.fi
+358 10 579 84 70

Armands Slihte

CEO Pearl Latvia

armands.slihte@pearlgroup.no
+37 126 539 878


 

Marzena Poiret

Country Director Poland

marzena@pearlconvert.no
+48 731 210 882

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


30.04.2024

Møt våre nyansatte - april 2024

pearl-nyansatte-april-2024

Denne måneden ønsker vi en rekke nye ansatte velkommen til våre kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, Tampere, Helsingfors og Gdansk. Disse nyankomne bringer med seg en bred og variert kompetanse innen områder som prosjektledelse, analyse, finans, logistikk, ressurser og SuccessFactors. Disse kollegaene kommer inn i en spennende fase av vekst og utvidelse for Pearl group.


 

 

Anna-Kaisa Mertanen, Finland, Senior Consultant

 

Vi ønsker å introdusere Anna-Kaisa Mertanen, vår nye Senior Consultant i Pearl Finland, som har en imponerende bakgrunn innen SAP Analytics Cloud, SAP BW/4HANA, Frends iPaas integrations, HANA DB modeling, SAP Fiori front-end development (UI5), SAP BTP, og UI / UX design av Fiori-applikasjoner.

 

I Pearl vil Anna-Kaisa fungere som en Senior Consultant innen Analytics-området, og vi er begeistret for å ha henne med på laget. Hun valgte Pearl på grunn av vår nordiske tilnærming og størrelsen på selskapet - ikke for stort, ikke for lite. Hun tror på våre muligheter til å lykkes også i Finland og ser frem til å samarbeide med kjente og talentfulle mennesker. Med en flott beliggenhet og et hyggelig kontormiljø er hun begeistret for å starte hos oss.

 

På fritiden liker Anna-Kaisa å spille dataspill både på datamaskin og PlayStation, dra på sykkelturer og spille badminton. I tillegg til sin lidenskap for analyse, er hun også interessert i mulighetene innen kunstig intelligens.

 

Vi ønsker Anna-Kaisa hjertelig velkommen til Pearl-familien og ser frem til å samarbeide med henne for å levere innovative løsninger og bidra til vår fortsatte suksess.

 

Elise Watvedt, Oslo, ERP Prosjekt leder

 

Vi er begeistret for å introdusere vår nye prosjektleder Elise Watvedt inn i Pearl Norge, som har en allsidig bakgrunn som inkluderer erfaring som butikksjef innen detaljhandel, webdesign og -utvikling, samt ERP-implementeringer. Elises siste rolle var som prosjektleder hos Hansen Technologies.

 

I Pearl vil Elise ha rollen som en ERP/prosjektleder, og vi er svært glade for å ønske henne velkommen til laget. Hun ble opprinnelig tiltrukket av Pearl Group etter å ha blitt rekruttert gjennom LinkedIn, og etter grundig undersøkelse og samtaler, var det åpenbart at Pearl Group var det rette valget for henne. Selskapets høye standarder og fokus på kundetilfredshet samsvarer perfekt med Elises egne verdier og profesjonelle ambisjoner. Hun er takknemlig for den varme mottakelsen hun har fått og ser frem til å dykke ned i spennende prosjekter.

 

Når hun ikke er på jobb, finner Elise glede i ulike aktiviteter. Etter år med renoveringsprosjekter, nyter hun nå tid i hagen på hytta og fjellturer. Dessuten har hun en lidenskap for søm, og for øyeblikket jobber hun med å sy en bunad til sin sønn.

 

Vi er meget fornøyde over å ha Elise med i Pearl-familien og ser fram til å jobbe sammen med henne for å sikre at våre prosjekter lykkes og bidrar til vår fremtidige suksess.

 

Aaro Heilala, Finland, SAP Consultant

 

Vi ønsker Aaro Heilala velkommen til Pearl som vår nyeste konsulent i Finland. Med en variert bakgrunn innenfor forsyningskjeden, spesielt med fokus på logistikk og internasjonal logistikk, har Aaro arbeidet med flere SAP-moduler, inkludert WM/EWM, SD, P2P og MM.

 

I Pearl vil Aaro utforske konsulentvirksomheten og bidra til å styrke forsyningskjedeledelsen i SAP-miljøet, til fordel for både Pearl og våre verdifulle kunder.

 

Valget av Pearl ble enkelt etter et inspirerende intervju med Pearl Finland. Og oppstarten har vært eksepsjonell, med fantastiske og vennlige kolleger. Aaro ser frem til å samarbeide med våre dyktige SAP-profesjonelle og lære av deres omfattende kunnskap og erfaring.

 

Når han ikke er på jobb, liker Aaro å tilbringe tid på golfbanen og fordype seg i gode bøker. Resten av tiden nyter han å være sammen med familien og delta i barnas aktiviteter, noe som han setter stor pris på.

 

Velkommen til familien, Aaro!

Johan Karlsson, Gøteborg, Global Business Unit Manager for Analytics & AI

 

Johan Karlsson er vår nye Global Business Unit Manager for Analytics & AI i Pearl Sverige. Med over femten års erfaring innen datadrevet verdiskaping, har Johan hatt gleden av å jobbe i ulike roller, fra praktisk databehandling, datautvinning og modellering til analyser ved hjelp av maskinlæringsbiblioteker og dataarkitektur.

 

Johan valgte Pearl fordi han tror at å lede Analytics- og AI-initiativer for kundene våre vil være en spennende reise i årene som kommer, og at hans team derfor kommer til å være verdifulle. Med Pearls sterke bakgrunn i å levere helhetlige løsninger, tror han at vi er godt rustet til å bygge broer mellom verktøy og teknologier og forretningsresultater, der samarbeid mellom team og forretningspraksiser er nøkkelen til suksess.

 

På fritiden liker Johan å utforske nye ting, enten det er eksperimentering på kjøkkenet, prøve nye idrettsaktiviteter eller reise til nye steder. Han liker også å jakte på vinylplater når han er på reise, da han aktivt har samlet musikalske skatter siden barndommen. Denne lidenskapen har hjulpet ham å knytte bånd med mennesker på tvers av generasjoner, bakgrunner og musikalske preferanser.

 

Velkommen til Pearl, Johan!

Lu Ren, Stockholm, Senior SuccessFactors Consultant

 

Vår nye senior SuccessFactors-konsulent i Pearl Sverige, Lu Ren, har en bakgrunn fra HR-avdelingen og har jobbet som rådgiver med SAP HR-operativsystem SuccessFactors siden 2017. I Pearl vil Lu fortsette å arbeide med SuccessFactors, både med gamle og nye kunder, og bidra til å styrke vår posisjon innenfor dette forretningsområdet.

 

Lu valgte Pearl på grunn av det hjelpsomme og morsomme teamet med kolleger og ledere. Den imponerende smidige interne kommunikasjonen og den vennlige atmosfæren hos Pearl var også viktige faktorer. Utsikten over vannet fra kontoret var en meget positiv overraskelse for Lu.

 

På fritiden tilbringer Lu mesteparten av tiden med å ta vare på og underholde sin fire år gamle datter. Hun liker også å trene, løpe, stå på ski og lage mat. Om sommeren bruker hun mye av tiden på å dyrke sine egne grønnsaker.

 

Vi ønsker Lu Ren velkommen til Pearl!

Maria Nyholm, Finland, SAP Consultant

 

Vi ønsker vår nye konsulent i Finland, Maria Nyholm, velkommen til Pearl. Maria har bred erfaring med detaljhandelens SAP-systemer siden 2006, hvor hun har jobbet med ulike oppgaver innen dagligvarebransjen. Hun er godt kjent med SD, MM, POS, IM og autorisasjoner. I tillegg har hun erfaring med andre systemer som Alpha Manager, PTOP og kassesystemene TP.Net og HEADS. I Pearl vil Maria fokusere på å studere SAP Cloud ALM.

 

Maria valgte Pearl delvis på grunn av tidligere samarbeid med Pearls team i tidligere jobber. Hun håper hennes erfaring fra kundesiden vil tilføre noe nytt til Pearl. De første arbeidsdagene har arbeidsmiljøet oppleves som åpent og vennlig og har gitt henne en behagelig følelse.

 

På fritiden nyter Maria ofte livet på sommerhytta, og har en lidenskap for soppsanking om høsten. Hun har også vannaktiviteter og svømming som hobby.

 

Vi gleder oss over å ha Maria i teamet vårt!

Paula Pastuszka, Poland, Office Administrator 

 

Vi ønsker å introdusere vår nye kontoradministrator fra Team Poland, Paula Pastuszka. Paula har en bakgrunn som jurist med erfaring innen juridisk bistand og administrasjonsprosesser, spesielt innen selskapsrett. Hun har tidligere jobbet i en juridisk avdeling.

 

I Pearl vil Paula ta seg godt av det polske teamet og arbeidsplassen. Hun trives godt med å jobbe med mennesker, og hun ser på Pearl som en mulighet til å utvikle nye ferdigheter og få mer erfaring.

 

Paula ser frem til nye utfordringer i Pearl, og vektlegger viktigheten av utviklingsmuligheter. Hun er svært glad for å bli med i Pearl Group og ser på det som en flott mulighet til å få ny erfaring og møte nye kolleger.

 

Velkommen til oss i Pearl, Paula!