Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


05.12.2022

Pearl Academy 2022 - Møt våre trainees

Screenshot 2022-12-05 at 11.25.50

De siste syv årene har Pearl ansatt nyutdannede eller personer med noe arbeidserfaring i Pearl Academy. I løpet av trainee-perioden blir de utplassert hos kunder, og får oppleve hvordan det er å være konsulent.

I august startet årets program for ti nye talenter og vi har stilt dem noen spørsmål for å bli bedre kjent med dem! Traineer har varierte, spennende og lærerike dager i et inkluderende arbeidsmiljø.

Les om hva Vilma, Magnus og Johanne sier om programmet

 

Vilma Karlsson

Trainee i Finans hos Pearl Sverige
Siviløkonom (Master of Science in Business and Economics)

IMG_0109 (3)

Hvordan ble du trainee i Pearl?

- Jeg studerte en mastergrad i bedriftsøkonomi ved Linköpings universitet og i løpet av det siste semesteret begynte jeg å tenke på hva jeg ville jobbe med etter endt utdanning. Jeg ville jobbe med økonomi, det var selvsagt, men jeg hadde også et ønske om å jobbe med teknologi da det var en stor interesse jeg hadde.

 

Jeg kom deretter i kontakt med Pearl Group gjennom en portal for trainee-programmer og ble umiddelbart interessert da annonsen så ut til å beskrive hva jeg hadde sett etter i en rolle!

Hva innebærer en gjennomsnittlig arbeidsdag hos Pearl Group?
- Som trainee vil jeg si at ingen arbeidsdager er like! Den ene dagen har vi presentasjonsteknikk og den andre dagen er vi på kurs i København og studerer til sertifisering!

Hva er verdien av å være trainee her?
- Noe veldig verdifullt med traineestillingen er at teori er ispedd praktiske oppgaver, som etter min mening gir best mulig opplæring. I tillegg får du en mentor som er støttende og tilgjengelig for spørsmål gjennom hele perioden!

Hva er det beste med jobben?
- Det nest beste med å jobbe i Pearl er at fokuset er på min faglige utvikling. Jeg får mye frihet og jeg får også være med på avgjørelser som angår meg. Det er åpne diskusjoner og alle ideer er velkomne.

 

Det beste med å jobbe i Pearl er kulturen deres. Pearl arrangerer mange sosiale arrangementer og jeg får møte og jobbe med så mange kompetente og entusiastiske mennesker.

 

 

Magnus Bjerkan
Magnus bild
Trainee i Logistikk hos Pearl Norge
Mastergrad i digitale forretningssystemer

Hvordan ble du trainee hos Pearl Group?
- Etter endt mastergrad var jeg på jakt etter nye utfordringer, og gjerne en spennende jobb innen teknologi. Stillingsannonsen til Pearl Academy appellerte til meg da det virket som en spennende bedrift i stor vekst, og jeg sendte derfor inn en søknad. Etter flere intervjuer, en caseoppgave og diverse tester ble jeg tilbudt en stilling som trainee som jeg takket ja til.

Hva innebærer en gjennomsnittlig arbeidsdag hos Pearl Group?
- Arbeidsdagen i Pearl er veldig variert! Under onboardingen ble vi de to første ukene kjent med bedriften, de andre traineene, systemene, og vi fikk alt nødvendig utstyr. Etter det ble vi sendt til København på SAP-kurs i to uker, som var en veldig fin arena for å bli bedre kjent. Siden den gang har dagene variert i alt fra lesing til sertifiseringer til å jobbe med kunder. Videre innebærer mye av arbeidstiden å skygge sin mentor eller andre kollegaer for å se hvordan de jobber og for å lære så mye som mulig.


Hva er verdien av å være trainee her?
-  Jeg synes først og fremst det er verdifullt å være trainee her fordi det er veldig lærerikt. Du får vanskeligere oppgaver og mer ansvar jo mer du lærer. I tillegg får du daglig oppfølging, mulighet til å ta flere sertifiseringer og du blir en del av et veldig hyggelig arbeidsmiljø.

Hva er det beste med jobben?
- Jeg synes det beste med jobben er det flotte og inkluderte arbeidsmiljøet. Jeg opplever alle kollegaer som veldig hjelpsomme og at man ønsker det beste for hverandre. I tillegg setter jeg stor pris på den store variasjonen, hvor ingen dager er like og man stadig møter nye oppgaver og problemstillinger.

 

 

Johanne Bowler 
Johanne bild
Trainee i Insight hos Pearl Norge
Mastergrad i markedsanalyse og datavitenskap; Mastergrad i strategisk markedsføringsledelse

 

Hvordan ble du trainee i Pearl Group?
- Jeg var midt i eksamensskrivingen og hadde akkurat begynt på masteroppgaven da kollegene mine fra studiene spurte om jeg også hadde sikret meg jobb etter studiene. Alt annet ble lagt på siden og jeg begynte flittig å lete etter jobb. På Finn.no kom jeg over en annonse som skilte seg ut sammenlignet med andre. Hvis jeg havnet i Pearl Group, ville jeg fått muligheten til å lære om SAP og mitt fagfelt (Insight) på en god måte uten å bli kastet ut i det. Gjennom søkeprosessen og intervjuene la jeg merke til at folk her vil hverandre vel og at de gjør det bra. Det gjorde valget om å begynne å jobbe her mye enklere

Hva består hverdagen din i Peral Group av?
- For øyeblikket leser jeg til den siste sertifiseringen innen BW. I tillegg er jeg sammen med en kunde som har gitt meg en utrolig fantastisk mulighet til å se hvordan systemet og prosessene fungerer i praksis.

Hvorfor er det verdifullt å være i trainee her?
- Det er et lærende miljø hvor du kan stille spørsmål til alle. Alle har sitt kunnskapsfelt som bidrar til min egen læring. Læringen skjer gjennom en praktisk tilnærming hvor du får støtte både på arbeidsmengden og på oppgaver. Samtidig får du teoretisk læring gjennom SAPs internasjonale sertifiseringer og litteratur portal.

Hva er det du liker alle best med jobben?
– Jeg lærer noe nytt hver dag! Enten det er gjennom et teoretisk aspekt av Pearl/SAP/kunder, de praktiske funksjonene eller menneskene som jobber der; det er like fascinerende hver gang.