Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


12.12.2022

Pearl Academy 2022 - Møt våre trainees

Screenshot 2022-12-06 at 13.07.00

De siste syv årene har Pearl ansatt nyutdannede eller personer med noe arbeidserfaring i Pearl Academy. I løpet av trainee-perioden blir de utplassert hos kunder, og får oppleve hvordan det er å være konsulent.

I august startet årets program for ti nye talenter og vi har stilt dem noen spørsmål for å bli bedre kjent med dem! Traineer har varierte, spennende og lærerike dager i et inkluderende arbeidsmiljø.

Les om hva Erik, Marcus og Jørgen sier om programmet

 

Erik Andersson Nissar 

img_0120__2_

 

Trainee i økonomi hos Pearl Sverige

Bachelor i Industriell økonomi

 

Hvordan ble du trainee i Pearl?

- Etter det andre året på universitetet ble jeg mer interessert i programvare, digitalisering og forretningsprosesser. Jeg har lenge ønsket å bli konsulent, og når det var tid for å søke på jobber, fant jeg dette programmet via noen få søk på Google. Det lød helt etter min smak og her er jeg i dag

Hva innebærer en gjennomsnittlig arbeidsdag hos Pearl Group?
- Dagene kan være svært forskjellige hos Kunden, og som ny trainee må du være forberedt på at skolen ikke er over selv om du er nyutdannet! Vi lærer både praktisk og teoretisk, hvorav noen av dagene er mer intensive og andre litt roligere. i tillegg blir det litt kaffe, bordtennis og hyggelige samtaler med kolleger noen ganger.

Hva er verdien av å være trainee her?
- For meg er det veldig verdifullt å ha goder og en arbeidsplass som viser at de vil at du skal lykkes og utvikle deg. Ledere og kolleger står opp for
hverandre og oppmuntrer til å ta initiativ! Organisasjonen er også i sterk vekst, og det er dermed  store  utviklingsmuligheter karrieremessig.

Hva er det beste med jobben?
- Det beste med jobben er å  ha dialog med kunder og andre konsulenter for å kunne håndtere utfordrende oppgaver! Men også å være aktiv i SAP-bransjen, som er en del av den digitale transformasjonen som alle bransjer må gjennom

 

Marcus Sjöberg 
img_0094__3_
Trainee i logistikk hos Pearl Sverige
Industriell økonomi med spesialisering i logistikk

 

Hvordan ble du trainee hos Pearl Group?
- Før jeg ble trainee i Pearl studerte jeg industriell økonomi med spesialisering i logistikk ved universitetet. Når jeg så begynte å søke jobb, bemerket jeg meg rollen som logistikk trainee hos Pearl, noe som virket spennende og lærerikt. Jeg søkte på stillingen og ble veldig glad da jeg fikk muligheten til å ta del i programmet, og gledet meg til kombinasjonen av studier og arbeid med kunde.

Hva innebærer en gjennomsnittlig arbeidsdag hos Pearl Group?
- Arbeidsdagen min starter normalt klokken 8 og slutter klokken 17. I noen måneder har jeg tatt del i en kundes store SAP-introduksjon. For tiden jobber jeg med DSD-prosessen (Direct Store Delivery) slik at de enkelte butikkene til kunden kan kjøpe direkte fra leverandører og ikke utelukkende fra deres eget lager.


Hva er verdien av å være trainee her?
-  Alle er hjelpsomme og imøtekommende, noe som gjør det mye enklere når du har spørsmål som nyansatt. Vi har vært på kurs både i Danmark og Norge hvor vi fikk mye informasjon om SAP, SAP sine produkter og Pearl som en implementeringspartner. Disse kursene er en stor fordel når du kommer rett fra universitetet og mangler lang arbeidserfaring. Som trainee hos Pearl introduseres du på en god måte til konsulentlivet, får vokse med oppgavene dine og dermed få en trygghet som konsulent.

Hva er det beste med jobben?
- Det er en konstant læring og jeg trenger å holde meg oppdatert med SAP sin kontinuerlige produktutvikling innenfor mitt fagområde Salg & distribusjon. Det er gøy  at det er flere andre traineer her som startet samtidig med meg. Da har du alltid er noen å diskutere utfordringer med.

 

 

Jørgen Moltu Wegerstedt
bilde_j__rgen
Trainee i prosjektledelse i Pearl Norge
Bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse
Master i logistikk - Supply Chain Management

 

Hvordan ble du trainee i Pearl Group?
- Jeg var med på å organisere karrieredagen ved universitetet i Molde. Pearl hadde
en strålende presentasjon og jeg ville jobbe der selv. Pearl hadde en traineestilling som prosjektleder da, noe jeg trodde ville passe meg veldig godt. Jeg søkte, og etter en spennende søknadsprosess fikk jeg en tilbud om å være trainee her, noe jeg selvfølgelig takket ja til.

Hva består hverdagen din i Peral Group av?
- Traineene i år har vært heldige og jeg merker at Pearl er opptatt av å ta vare på oss. Vi har raskt kunnet komme oss ut til kundene og prøve ut ulike og utfordrende oppgaver, noe jeg fikk inntrykk av at de tidligere trainee kullene ikke fikk like mye av. Traineeprogrammet har dermed bare blitt bedre for hvert år som har gått. Personlig har jeg gått inn i et stort prosjekt hvor jeg bistår prosjektlederen i prosessene. Resten av tiden bruker jeg til å studere til sertifiseringen som kreves for å bli konsulent. Jeg har også fått muligheten til å bli med tilbake til Molde for bedriftspresentasjon for rekruttering av neste års traineer.

Hvorfor er det verdifullt å være i trainee her?
- For det første er det veldig lærerikt. Du får både teori i form av sertifiseringer, samt praktiske oppgaver slik at du får brukt det du lærer. Et annet viktig element er at du har det gøy på jobb og at det er en veldig god kultur.

Hva er det du liker alle best med jobben?
– Det beste med jobben er at du kan være veldig fleksibel, du får mye tillit i oppgavene du skal utføre. Det beste med trainee programmet er at du ikke starter alene. Vi er flere som startet samtidig og vi har allerede en gruppe der man kan snakke og støtte hverandre når man er ny i jobben. Noe som Jeg ikke tror man får  i mange andre jobber, det anbefales