Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


10.12.2021

Tre grunner til at du bør bli en del av PSD-teamet vårt

Tre grunner til at du bør bli en del av PSD-teamet vårt

Vårt PSD-team (Procure, Sell & Deliver) søker flere nye medarbeidere. Her er teamets topp tre gode grunner til at det er givende å jobbe i Pearl Group!

1. Vi ser etter mennesketyper, ikke CV-er.

– Når vi nå ser etter nye medarbeidere, så ser vi på flere rekrutteringsmuligheter enn vi kanskje har gjort før. Det vi har skjønt er at det ikke nødvendigvis er bakgrunn som er det viktigste, men hvilken type mennesker de er, sier Amanda Roberts, Principal Konsulent i Pearl Group.

Amanda har jobbet i Pearl siden 2006, og er i dag en av lederne innen forretningsområdet Procure, Sell & Deliver (PSD). Nå søker Pearl Groups PSD-team etter flere medarbeidere innen logistikk og supply chain management.

Kort fortalt, så bistår PSD kunder med alt som har med den operative delen av bedriften å gjøre. Amanda og kollegene i PSD lager løsninger som er enkle å bruke, samtidig som de analyserer og gir råd om hvordan hver bedrift kan forbedre virksomheten sin.

Utlysningen til disse nye stillingene er relativt bred. Dette er fordi Pearl har lyst til å knytte til seg medarbeidere med lang faglig erfaring, som forstår kundenes behov og har gode ideer til hvordan praktisk innsikt kan omsettes til gjennomførbare løsninger, i samarbeid med resten av PSD-teamet.

 

_D0A6186_foto_erik_thallaugPSD-teamet ser etter flere medarbeidere innen logistikk og supply chain management.

 

– Vi ser for oss at du har jobberfaring innen enten masterdata, logistikkfag, transportplanlegging, innkjøp eller lagerstyringssystemer, og at du har lyst til å jobbe med både teknologi og forretning.

– Vi ser etter den riktige typen for Pearl: De som har relevant arbeidserfaring, som er interesserte i å lære og som er tilpasningsdyktige. Du må være villig til å bli en av oss, for det å jobbe i Pearl er noe helt spesielt, sier Amanda og smiler.

«Du må være villig til å bli en av oss, for det å jobbe i Pearl er noe helt spesielt.»

2. Vi legger opp til læring og kompetanseutvikling

Har du ikke jobbet med SAP før? Ikke noe problem.

I Pearl får alle nyansatte tilbud om en bred opplæring i SAP, gjennom et eget Pearl-akademi som går over de første seks ukene i stillingen.

– Det er tross alt SAP vi hovedsakelig driver med, så alle får en ordentlig kursing i hele systemet. Etter innføringen får man fordype seg i et spesielt fagområde. PSD er ett av disse, og innenfor PSD igjen har du flere underliggende områder som du kan spesialisere deg i, sier Amanda Roberts.

Selv jobber Roberts med salg og finans. Seniorkonsulenten forklarer at muligheten for videreutvikling og etteropplæring alltid er til stede. Sånn må det nesten være når arbeidsplassen ligger så pass langt fremme i den teknologiske utviklingen.

– Vi vil investere i deg når du begynner her. De vi ansetter nå skal få et innførende dypdykk når de begynner, og så skal de få ta sertifiseringer og kurs etter hvert som det blir aktuelt. Vi vil gi alle våre ansatte en god oppstart, slik at de kan bli konsulenter med bred kompetanse, ikke bare spesialister på noen få områder, sier Roberts.

 

I Pearl er de ansatte også opptatt av intern kompetansebygging, og det legges vekt på uformell kursing kolleger imellom. Sånn sikrer man at ny kunnskap og innsikt kommer alle til gode.


_D0A6309_2_foto_erik_thallaugTina (t.h.) kom inn som trainee til Pearl-akademiet for fem år siden, og hadde da Amanda (t.v) som mentor. I år er hun selv mentor for en nyansatt.

 

– Det jeg ble lært opp i da jeg begynte i Pearl 2006, det eksisterer ikke lenger. Bransjen er i konstant bevegelse, og det er ikke mulig å bli utlært. Hvis du vil jobbe med det aller nyeste, så er Pearl et veldig bra sted å jobbe, sier Roberts.

– Målet vårt er å alltid jobbe med det som er cutting edge, samtidig som vi passer på at kunden får den beste mulige løsningen.

3. Vi har et skikkelig bra miljø – og ikke bare på kontoret

– Det beste med Pearl er at det føles som å være med vennene sine på jobb, sier Tina Ro, seniorkonsulent i PSD-teamet.

Ro har jobbet med PSD for Pearl i fem år. Da hun kom inn i bedriften som trainee, fikk hun Amanda Roberts som mentor. I år er hun selv veileder for en nyansatt. Etter å ha fått en varm velkomst i selskapet da hun selv begynte, er det gøy å kunne gi andre den samme opplevelsen.

– Traineen min kom hjem til kjæresten sin en kveld og fortalte at hun hadde fått «ekte venner på jobb», sier Ro. Hun smiler fornøyd.

– Og da ble jeg så glad! For i Pearl bruker vi masse tid sammen, også på fritiden, fortsetter hun.

 

At det skjer mye sosialt på kontoret er ingen overdrivelse. Samme dag som Amanda og Tina intervjues, er det juleverksted for hele kontoret. De aller fleste går rundt iført «ugly Christmas sweaters», den ene mer forseggjort enn den andre. Lønningspils er en selvfølge, og på fredager er det mange som runder av uka med et par runder shuffleboard ved kaffemaskinen.

 

_D0A6268_foto_erik_thallaugNoen runder shuffleboard ved kaffemaskinen er en fin måte å runde av uka på.

 

Aktiviteten stopper ikke når lyset slukkes på kontoret. Opp gjennom årene er det blitt stiftet mange små foreninger – trainee-gruppa Young@Pearl, koret Pearl Jam og idrettslaget Sporty@Pearl er bare noen eksempler – og hvert år legger hele selskapet ut på en felles blåtur, der ansatte fra Pearl Groups kontorer over hele verden er med. I 2020 gikk turen til Sorrento i Italia. Snart skal de alle til Paris sammen.

 

– Vi fokuserer veldig på alle disse forskjellige små koblingene mellom de ansatte, spesielt etter Covid-19-nedstengingen. Vi vil at det skal friste å dra på jobb, sier Amanda.

– Det er tross alt mye hyggeligere enn å sitte hjemme!