Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


30.06.2022

Etter jobb: Møt Emilie Stabe Helvig

Etter jobb: Møt Emilie Stabe Helvig
På kontoret lar Emilie seg begeistre av en smart robot som gjør henne dobbelt så effektiv. Når fritid og sommer står for tur, står litteratur, naturopplevelser og trening øverst på agendaen.

Stilling og land/avdeling:

Juniorkonsulent i finans-teamet i Pearl Norge.

 

Hvor kommer du fra, og hvor bor du nå: 

Jeg er oppvokst i Oslo og bor der også nå, i en leilighet på Frogner med en venninne.

 

 

Min arbeidshverdag: 

Den er veldig variert, men for øyeblikket har jeg jobbet hos en kunde hvor arbeidsoppgavene har bestått av mye konfigurering i SAP og diverse support-saker. Jeg har for eksempel kjørt masse firmakoder gjennom en RPA-robot (Robotic Process Automation), som betyr at jeg ikke trengte å legge inn noen ting manuelt – roboten leste inn info fra et Excel-ark og fylte inn alt for firmakodeoppsett i SAP for meg. Dette betyr at jeg kan gjøre andre arbeidsoppgaver mens roboten kjører oppsettet. Det må jeg si at var ganske kult!

 


Hverdagslykke for meg:

Hverdagslykke for meg er så mye at det er vanskelig å velge kun én ting. Men om jeg skal velge noe, så er det når jeg finner en skikkelig god bokserie. Det finnes faktisk ingen ting bedre enn ikke å klare å legge fra seg en bok fordi den er så bra! Jeg må også nevne det å være ute i naturen som hverdagslykke – helst i en robåt eller på skitur. Det å sette seg i en båt eller ta på seg skiene og legge fra seg mobil og tanker er helt nydelig.

Hverdagslykke for meg er så mye at det er vanskelig å velge kun én ting. Men om jeg skal velge noe, så er det når jeg finner en skikkelig god bokserie. Det finnes faktisk ingen ting bedre enn ikke å klare å legge fra seg en bok fordi den er så bra!

Favoritteiendel:

Igjen er det vanskelig å velge kun én ting. Men det første jeg kommer på må være et glass som jeg vant under en rokonkurranse i Newcastle da jeg studerte i Edinburgh. Den er egentlig kjempestygg – men den minner meg om et av de beste årene jeg hadde i Skottland. Vi hadde trent lenge til denne konkurransen og hadde det veldig gøy underveis. Selve dagen vi konkurrerte var helt forferdelig, siden vi ble sittende ute i båten i over en time i sludd og to varmegrader. Men vi vant, som var veldig gøy – og senere har dette glasset fulgt meg i alle årene i Skottland og nå i den nye leiligheten i Oslo. Mange gode minner!



Etter jobb:

Etter jobb prøver jeg å få til trening på SATS – da helst gruppetimer. Men nå som det er sommer og finværet sniker frem liker jeg også og få til noen roøkter på vannet. Ellers prøver jeg å få inn litt sosialt også med venner – gjerne en god middag eller en øl eller to (eller tre!) på byen.