Burger
Kontorer
Lysaker

Strandveien 8, inngang B, 6. etasje
1366 Lysaker
Oslo, Norge

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Sandefjord

Østre Kullerød 4
3241 Sandefjord

+47 957 06 042
bernhard.olsen@pearlgroup.no

Stockholm

Rosenborgsgatan 12
SE-169 74 Solna 
Sweden

+46 708 31 98 02
carl.ostholm@pearlgroup.se

Göteborg

Lindholmspiren 7c
417 56 Göteborg
Sverige

+46 73 633 62 57
per.bengtson@pearlgroup.se

Kyiv

Gulliver, 1A Sportyvna Square
01023 Kyiv
Ukraina

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Riga

Krišjāņa Valdemāra street 21 - 20

Riga, LV-1010

Latvia

+47 995 07 750
trond.pedersen@pearlgroup.no

Singapore

Pearl Care Singapore PTE LTD
9 Temasek Boulevard
31F Suntec Tower 2
Singapore 038989

+47 932 87 712
tom.berget@pearlgroup.no

Helsinki

Osoite ilmoitetaan myöhemmin
Helsinki
Finland

+358 50 408 0566
tuomas.haimi@pearlgroup.fi

Ledelsen
Geir Thoresen

CEO Pearl Group

geir.thoresen@pearlgroup.no
+47 976 71 574

Tom Berget

Business Development Director

tom.berget@pearlgroup.no
+47 932 87 712

Therese Mellegård

Project Director

therese.mellegaard@pearlgroup.no
+47 415 03 212

Bernhard Olsen

CEO Pearl Norway

bernhard.olsen@pearlgroup.no
+47 957 06 042

Ingemar Goksøyr

CFO

ingemar.goksoyr@pearlgroup.no
+47 90 60 10 00

Stian Green

Director Pearl Care

stian.green@pearlgroup.no
+47 920 11 808

Trond Pedersen

Director International Operations

trond.pedersen@pearlgroup.no
+47 995 07 750

Carl Östholm

CEO Pearl Sweden

carl.ostholm@pearlgroup.se
+46 708 31 98 02

Skrevet av


Pearl Group

Publisert


07.04.2022

Vi styrker laget med åtte nye ansatte

Vi styrker laget med åtte nye ansatte

Det mangler ikke på arbeidsoppgaver hverken i Pearl Norge eller Pearl Latvia, så vi fortsetter å styrke laget med flere svært dyktige ansatte: fem i Norge og tre i Latvia.

– Vi gikk nylig inn for å rekruttere nye medlemmer til PSD-teamet vårt (Procure, Sell & Deliver). Det har gitt svært god respons, og resultert i tre strålende nye tilskudd i Ine, Mats og Morten. I tillegg har vi fått dyktige Janne Cathrin inn på CX-teamet, og ikke minst en svært erfaren Head of People med Ann Magritt, sier daglig leder i Pearl Norge, Bernhard Olsen.

 

Også i Latvia er det en entusiastisk daglig leder som tar imot de nyansatte.

 

«Å utvide teamet etter hvert som virksomheten vokser er alltid spennende. Jeg er veldig glad for at Ļevs, Maksims og Aleksis valgte å bli med i et veletablert og voksende selskap – Pearl Latvia. Jeg ønsker dem lykke til med på en flott reise sammen med oss. Dere gjorde et godt valg: Pearl Group er sannsynligvis verdens beste selskap!» sier Pearl Groups Latvia-sjef, Edgars Egle.

Ann Magritt Hagerud

Ann Magritt er Pearls nye Head of People. Hun skal jobbe med å bygge gode rammer rundt HR-prosesser, og jobbe med kultur og utvikling av ledere og organisasjon. Ann Magritt har 15 års erfaring innen HR-arbeid, og har jobbet med HR-ledelse i større selskaper som Aker Solutions og Veidekke. 

 

Utenfor jobb finner man gjerne Ann Magritt i joggesko eller på kjøkkenet. Hun henter energi i aktivitet og god mat, og mener det er viktige ingredienser i en hektisk hverdag. 

 

– Pearl er et veldig spennende selskap med en stil som tiltrakk meg. Det er helt rett tid for å sette fokus på HR i Pearl siden det er et selskap i vekst og med ambisjoner om å være et lønnsomt og attraktivt selskap. Her spiller HR en viktig rolle. Jeg er veldig glad for å ha fått tilliten til å drive dette, sier Ann Magritt.

 

Ine Sollie Narten

Ine kommer inn som løsningsarkitekt på Pearl Norges PSD-team (Procure, Sell & Deliver). Hun har mange års erfaring med å jobbe med SAP for en grossist, blant annet som forretningsarkitekt.

 

På fritiden liker Ine å lage mat – spesielt med det de dyrker selv i et stort drivhus i hagen.

 

– Jeg ville jobbe i Pearl fordi jeg har et godt inntrykk av fagmiljøet og kompetansen som finnes her, forteller Ine.

 

Mats Hoås

Mats er også et av de nye tilskuddene til PSD-teamet, og skal jobbe med innkjøp og masterdata, og starter på en sertifisering innen SAP MM. Han har mer enn ti års erfaring med forskjellige stillinger innenfor innkjøp og logistikk hos Jordan og Orkla.

 

Mats’ store interesse er fotball – både som avdanket hobbyspiller og ivrig «ekspert» i sofaen, ifølge ham selv. Ellers går mye av fritiden til hans to barn.

 

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Pearl både med tanke på miljø og spennende kundecaser!

 

Morten Menzel-Franang

Morten er den tredje nyansatte på PSD-teamet, hvor han hovedsakelig skal jobbe med SAP EWM som seniorkonsulent. Han er utdannet logistikkingeniør, og har bakgrunn fra NTT, Forsvarsmateriell og DB Schenker.

 

Etter jobb er Morten glad i å se på fotball og basket, i tillegg til at han er interessert i trening, jakt og gaming.

 

– Jeg føler meg svært heldig som får sjansen hos Pearl, og jeg synes det er veldig spennende å få være med i et firma som er så fremtidsrettet og som tør å investere i nye områder, sier Morten.

 

Janne Cathrin Liland

Janne er ansatt som konsulent i CX-Teamet, og skal hjelpe kunder med programvare og rådgivning rundt marketing automation. Hun har tidligere jobbet i Visma Retail/Extenda Retail som Digital Marketing Specialist og som konsulent og rådgiver innenfor IT service management.

 

På fritiden danser Janne salsa og stortrives i det gode salsamiljøet i Vestfold. Hun er også veldig glad i å reise, kort eller langt, gjerne kombinert med god mat og drikke.

 

– Jeg forsto raskt at Pearl er selskap med godt arbeidsmiljø blant hyggelige og meget dyktige kollegaer, og ikke minst med spennende kunder, produkter og satsning innenfor marketing. Det er stas å få være med på reisen videre!

 

Ļevs Samsonovs

Ļevs er ny logistikkonsulent for Pearl Latvia. Han har både flere års erfaring innenfor salg og markedsføring, i tillegg til nesten åtte år som SAP-konsulent i Winkora, Accenture og Distrelec.

 

På fritiden liker Ļevs å drive med idrett, reise, spise god mat og være med venner.

 

– Jeg kunne ikke si nei til muligheten til å bli en del av Pearl. De har et svært godt rykte, og jeg har alltid hatt lyst til å bli en del av laget deres, forteller Ļevs.

 

Maksims Medveckis

Maksims er Pearl Latvias nye SAP Commerce-konsulent. Han har bred erfaring innenfor programmering, og kommer fra en lignende rolle i ECENTA Baltic Labs.

 

Maksims har tidligere vært profesjonell svømmer, og liker fortsatt å svømme på fritiden. Han er også glad i annen idrett, og på sommeren liker han å padle kajakk.

 

– Jeg har hørt masse om dyktige utviklere og gode standarder i Pearl, og jeg gleder meg til å jobbe med Commerce-prosjekter her, sier han.

 

Aleksis Jurēvics

Aleksis kommer inn som front-end juniorkonsulent i Pearl Latvia. Han fullførte nylig en bachelorgrad i internasjonal finans, og hadde i løpet av studiet praksis i både Atea Global Services og Mercor.

 

– Pearl virket som et godt sted å jobbe, og jeg er veldig glad for å ha blitt ansatt!